CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Δευτέρα 13 Οκτωβρίου 2008

Miguel Angel Rebollo "Η ζωή μου στις ζωές σας"

Κάτι γίνεται στην πόλη, κάτι γίνεται. Εκθέσεις, παραστάσεις μουσικές και θεατρικές, συνέδρια, ημερίδες τρέχουν, και στέκομαι σε μια έκθεση φωτογραφίας που ακούγεται αρκετά ενδιαφέρουσα.

Πρόκειται για την έκθεση του Miguel Angel Rebollo "Η ζωή μου στις ζωές σας" που παρουσιάζεται στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Δημητρίων στο Βιβλιοπωλείο του Μορφωτικού Ιδρύματος Εθνικής Τραπέζης (Τσιμισκή 11). Η έκθεση παρουσιάζεται από 15 Σεπτεμβρίου - 16 Οκτωβρίου κάθε Δευτέρα, Τετάρτη, Σάββατο 09:00 - 15:00 και Τρίτη, Τετάρτη, Παρασκευή 09:00 - 21:00. Επειδή τα χρονικά όρια στενεύουν, σπεύσατε!

Πρόκειται για έναν τίτλο έκθεσης πρωτότυπα γνώριμο, καθώς η φωτογραφία σαφώς και πραγματοποιεί το αυτό, είναι η ματιά του δημιουργού σε πτυχές της περιβάλλουσας ζωής. Ωστόσο, επειδή το ανθρώπινο μάτι παρατηρεί από διαφορετική οπτική τα πράγματα όταν του επισημανθεί η οπτική αυτή, το εγχείρημα αποκτά ενδιαφέρον.



Λίγα λόγια για τον δημιουργό
Βιογραφικό Miguel Angel Rebollo

Γεννήθηκε στη Μαδρίτη το 1970. Πτυχιούχος Φιλοσοφίας και Καλών Τεχνών του Πανεπιστημίου Compultense της Μαδρίτης, με υποτροφία επίτιμου ερευνητή του Υπουργείου Παιδείας της Ισπανίας. Έχει λάβει υποτροφίες και διεθνή βραβεία για το έργο του στην Ayllon, την Νέα Υόρκη, το Βερολίνο, το Μπουένος Άιρες, το Αμάν, την Σλοβενία. Υπότροφος της Caja Madrid για την καλλιτεχνική του δημιουργία έλαβε μέρος στην 27η Διεθνή Μπιενάλε Τέχνης στην Ποντεβέδρα της Ισπανίας και στο 6ο Διεθνές Φεστιβάλ Φωτογραφίας της Ισπανίας PhotoEspana. Εργάζεται ως καλλιτεχνικός διευθυντής κινηματογραφικών παραγωγών και διαφήμισης.