CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Δευτέρα 27 Οκτωβρίου 2008

Απορίας Ένεκεν

Σερφάροντας, το λοιπόν, στο myspace ανακαλύπτεις ενδιαφέρουσες συχνά μπάντες, πολύ καλές φωνές, συνειδητή προσπάθεια και δουλειά και καταλήγεις στο συμπέρασμα ότι το μέσον αυτό έχει βοηθήσει παραγωγικά άτομα που ειδάλλως δε θα είχαν προσιτό έδαφος να σταθούν και να παρουσιάσουν, έστω σε περιορισμένο αριθμητικά κοινό, τη δουλειά τους.

Αλλά, πέφτεις και πάνω σε προσπάθειες όπως αυτή (το αυτή αναφέρεται στην προσπάθεια), για την οποία θα ήθελα να εκφέρω απλώς μια γνώμη, με κάθε επιφύλαξη της ασχετοσύνης και της ευκολίας με την οποία έρχομαι να κρίνω. Απλώς, μια γνώμη.
Η κοπέλα είναι πανέμορφη πραγματικά, έχει πολύ πολύ καλή φωνή και τα κομμάτια της είναι δουλεμένα και ενδιαφέροντα. Αλλά ως εκεί. Δε μου λέει τίποτε, πέρασε και δεν άγγιξε ένα πράγμα. Ωστόσο τα views της είναι κοντά 121270, αρκετά κοντά με αυτά της Monika. Κι αναρρωτιέμαι το αυτό. Παλιότερα θα αγόραζες ένα δίσκο που σου είχε κεντρίσει το ενδιαφέρον έχοντας ακούσει δυο τρία κομμάτια στα πολύ διασκεδαστικά εκείνα players των καταστημάτων (θυμάμαι άκουγα ο,τιδήποτε νέο κυκλοφορούσε μόνο και μόνο για την εμπειρία των ακουστικών), θα γυρνούσες σπίτι και θα άκουγες τα κομμάτια με τους στίχους ανα χείρας. Το φωτογραφικό υλικό, συνοδευτικό. Αν, λέω αν, τα προφίλ στο πολυμηχάνημα έδιναν μόνο τη δυνατότητα παρουσίασης μουσικών κομματιών, πόσο δημοφιλή θα ήταν?

Δεχτό το κράξιμο, ευχαριστώ.

1 ~**acarya**~:

kiara είπε...

Μέτρια θα λεγα η κοπελιά. Δε βαριέσαι, με φώτος ή όχι!;)