CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Τετάρτη 5 Νοεμβρίου 2008

Eπ-άνοδος

Όταν η δουλειά τρώει τον αφέντη, επισκιάζεται η διάθεσή του προς εξερεύνηση νέων δρόμων, κι ας είναι τότε ακριβώς που χρειάζονται πιότερο από κάθε άλλοτε.

Το λεπόν:

Αύριο, ημέρα Πέμπτη 6/10 και ώρα 10.00 μ.μ., θα εμφανιστεί στο "Μύλο" η προσφάτως γνωστή και προβεβλημένη τω όντι από τα media αθηναία Monika στο πλαίσιο της περιοδείας της. Κρατώ κάποιες επιφυλάξεις, δεδομένου ότι η κοπέλα δεν αποδίδει στα ζωντανά τη φωνή που ακούγεται στο δίσκο της και δεν υπάρχει κάποια ενδεικτική ροή του προγράμματος, ωστόσο είναι ενθαρρυντικό να υποστηρίζουμε νέα παιδιά που με επιμονή και υπομονή δουλεύουν για να φέρουν μια τομή και μια αυθεντικότητα σε μια ελληνική σκηνή στην οποία το μπουζούκι δίνει και παίρνει. (ω θεέ, το στενό μου το μυαλό αδυνατεί να πιστέψει πώς ένας μεροκαματιάρης Έλλην τα σκάει για να δει το μπούτι της -ολας και της -ελξης για δύο ώρες!)


Επίσης, από 31/10 και για τρία Σαββατοκύριακα (δηλαδή μέχρι 16/11) εμφανίζονται στην "Αποθήκη" του Μύλου ο Μικρούτσικος με την Αντωνοπούλου και τον Πασχαλίδη. Ενδιαφερότατον τρίο. Η μουσική του Μικρούτσικου λατρεμένη με μια Ρίτα που αν και δεν έχει αφήσει ιστορία, σε κερδίζει από το πρώτο λεπτό με την ερμηνεία και τη σκηνική παρουσία της, με το σεβασμό που δείχνει για τα κομμάτια τα οποία ερμηνεύει, και για το έντονο χρώμα της φωνής της. Έχει αυτό το κατιτίς. Όσο για τον Πασχαλίδη, πέραν των παλαιότερων κομματιών, δεσπόζουσα θέση στο πρόγραμμα θα έχει ο τελευταίος δίσκος του 'Ψωμί κι εφημερίδα'.

Τηλέφωνα Μύλου--> 2310 551836 - 2310 541806
-------------------------------------------------------------------------------------------------

(Για να προθεματίσω ολίγον, οι προσεχείς αράδες θα αφορούν στο 49ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης)

1 ~**acarya**~:

hopkins είπε...

Σε ότι αφορά την Μόνικα, την είχα ακούσει ζωντανά πολύ πριν γίνει γνωστή, πολύ πριν βγάλει το cd της. Χθες το βράδυ την άκουστο στο unplugged live που έκανε στον Imagine. Η άποψη μου από την πρώτη στιγμή ήταν ότι είναι καλή. Παραμένει η ίδια, μόνο που τώρα μπορώ να προσθέσω πως ναι μεν είναι καλή, αλλά όχι τόσο όσο δείχνει ο ντόρος που έχει γίνει γύρω από το όνομα της!